ΤΥΠΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ετικέτες σε μικρές ποσότητες

Η πρώτη ματιά του κάθε καταναλωτή για την επιλογή ενός προϊόντος είναι στην ετικέτα. Μια εντυπωσιακή ετικέτα μπορεί να βοηθήσει το προϊόν σας να ξεχωρίσει. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό με ποιοτική και ταυτόχρονα οικονομική λύση.

Ανάλογα με το προϊόν εκτυπώνουμε το κατάλληλο υλικό. Σε χαρτί ματ ή γυαλιστερό εάν το προϊόν μένει εκτός ψυγείου και σε πολυπροπυλένιο λευκό ή διάφανο με κόλλα που έχει πολύ καλή προσαρμογή σε υλικά όπως γυαλί, μέταλλο, πλαστικό το οποίο δεν επηρεάζετε από την υγρασία, τη λιπαρότητα ή τη ψύξη .

Η εκτύπωση είναι λέιζερ σε φύλλα για να έχουμε ευελιξία τις μικρές ποσότητες με πολύ καλή ευκρίνεια στα μικρά γράμματα και ζωντανά χρώματα.

Η διάσταση και το κοπτικό σχέδιο της ετικέτας είναι της δική σας επιλογής και δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει το μέγεθός ή το σχήμα.

Μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα της εκτύπωσης, με δυνατότητα δοκιμίου στο υλικό που επιλέξατε πριν την παραγωγή, για να είναι η παραγγελία σας έγκαιρα και οικονομικά χωρίς πρόβλημα έτοιμη για την προώθηση του προϊόντος σας.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ετικέτες με αντοχή στην υγρασία, το λάδι και την ψύξη εκτυπωμένες σε φύλλα από πολυπροπυλένιο ή χαρτί.

ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε για εσάς σε οποιοδήποτε σχέδιο και σχήμα, ετικέτες σε φύλλα, που να καλύπτουν τις ανάγκες σας, στην ποσότητα που χρειάζεστε.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Κάντε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν έχοντας εντυπωσιακές ετικέτες με εκτύπωση
υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας .

 

 

Επικοινωνία

Χαρά μας να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Tηλέφωνα:
210-3818919 (Εκτυπώσεις)
210-3818960 (Προσκλήσεις)

Email: info@okytypon.gr

Bookmark to: Facebook
okytypon
Θα μας βρείτε:
Σόλωνος 120, 10681, Αθήνα

Χάρτης

Φυλλομετρήστε τον κατάλογο μας